top of page
szatuna csapat.jpg

Precíz munka, gyors kivitelezés, páratlan tapasztalat. 

Terméket fejlesztene, gyártana? Kész prototípussal rendelkezik vagy egy új termék piacra lépésében dolgozna velünk? Partnert keres,  aki magas minőségű munkát végez, rövid határidővel? Valaki olyat, aki otthonosan mozog az autóipari és ipari szektorok magas elvárásaival, de könnyedén küzdi le azokat?

Ezek vagyunk mi. Ez az ExpertMould.

Több évtizedes tapasztalat tömeggyártás, termékfejlesztés, autóipari beszállítás, design és egyedi gyártás terén. Partnereink évtizedek óta számíthatnak ránk fröccsöntés, termékfejlesztés, szerszám- és eszközfejlesztés kapcsán is.

 

Nem csak legyártjuk a termékeket, hanem tapasztalatunkat felhasználva tanácsot adunk, tervezünk, mindezt annak érdekében, hogy a végtermék és a gyártási folyamat is egyedi és hatékony legyen. Ezt tartjuk az egyetlen módjának annak, hogy rövid és hosszú távon is páratlan eredményeket érjünk el.

cnc-milling-machine-2021-08-29-10-29-48-utc-min.jpg
vietnam-injection-mold-manufacturer.jpg

Miben van tapasztalatunk, mit gyártunk?

A ExperMould Kft. már több mint 30 éve gyárt és tervez polymer, kompozit valamint fém termékeket. Technológiánk között szerepel a fröccsöntés, forgácsolás a composite megmunkálás és a hőlégformázás. 

Új, megbízható partnert keres termékfejlesztésre és annak gyártására? A ExpertMould-nál évtizedes tapasztalattal tudjuk, hogy milyen nehézségekkel kell szembenézni egy ilyen folyamatnál.

Cégünk szívesen lát el részfeladatokat, mint prés és fröccs szerszámok tervezése, gyártása. Elsőszámú célunk az ügyfélelégedettség és a megbízás 110%-os teljesítése. Ezt szavatolja tapasztalatunk, fegyelmezettségünk és német munkakultúránk. Partnereink hosszú távon, komplex projectekben is számíthatnak ránk.

Kontak

Kapcsolat

Fájl feltöltése
bottom of page